Our Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

Maart: de maand van veranderingen!

Dag lieve lezers,

Ik heb al een tijdje niets meer van me laten horen. Dit heeft een aantal redenen en het is echt teveel om allemaal uit te leggen. Maar ik ga toch een poging doen. In ieder geval ben ik bezig met afstuderen! Yes! Al sinds februari. Dus ik ben (hopelijk) bijna klaar. Op het moment loop ik bij Lentis 12-uur stage in de week en loop ik onder verschillende lectoraten 20-uur in de week een onderzoeksstage. Dit eerste met het doel op meer cliëntcontact opdoen en dit laatste met als doel: het schrijven van een eigen boek over vrouwen met ASS.

Tussen al het afstuderen door ben ik ook nog eens verhuist naar Veendam, dus ik kan nu ook coaching geven in de gemeente Veendam. Natuurlijk blijf ik wel coaching geven in de stad Groningen, maar pas weer op het moment dat het corona-virus weer een beetje rustig is.

En, surprise, ben ik ook nog eens in alle stiekemheid een geregistreerd partnerschap aangegaan met mijn man waar ik veel over schrijf in mijn blogpost. Vandaar dat ik nu niet meer Maria Burgsma heet, maar Maria van der Tuuk-Burgsma!

Door het corona-virus-crisis ben ik op het moment aan het thuiswerken voor mijn stage en ga ik volgende week weer (hopelijk, mocht ik geen corona tussendoor krijgen) beginnen bij Lentis. Heb er erg veel zin in, ondanks dat ik autistisch ben kan ik de sociale isolatie toch niet zo goed trekken. Ik kies ervoor om mezelf terug te trekken, maar op het moment dat het verplicht wordt is het opeens veel zwaarder.

De reden waarom ik deze blogpost schrijf is om jullie een beetje op de hoogte te houden van deze positieve veranderingen. Geloof me, ik ben op het moment een hormonale, in elkaar gezakte, onwennige aardappelzak door al deze veranderingen. Vandaar dat het allemaal even wat trager gaat dan normaal. En ik vind het ook wel opluchtend om erover te schrijven, want dan wordt het allemaal wat echter dan dat het alleen in mijn hoofd aan het dansen is.

Verder wil ik even aangeven dat ik ook graag start met e-coaching. Dus dat betekent: coaching via Skype. Lekker corona-proof en zo kan ik op afstand ook iets betekenen voor mede-autisten. Mocht je interesse hebben, weet je me te vinden!

Liefs en allemaal heel veel sociale dissonantie gewenst,

Maria


©2018 by ASS Studentcoach. Proudly created with Wix.com