Our Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

Het meisje achter de blogposts


Vandaag was weer zo'n dag. Een dag waarin ik heel veel kleine, grote stappen heb gezet en waar ik achteraf eigenlijk heel moe en overdonderd door raak.

Meestal lig ik aan het einde van mijn dagen zoals op de foto in mijn bed. Dan moet ik even mijn ogen sluiten en ontprikkelen. Tussendoor op zo'n dag kan dit ook, maar vaak niet genoeg. Dan loop ik met mijn koptelefoon op straat, vrij asociaal, in de hoop dat ik geen mensen tegenkom die ik ken. Want dan moet ik met ze praten en komen er nog meer prikkels binnen. Het liefst zou ik op dat soort momenten ook even niks kunnen zien, maar dat is gevaarlijk.

Vandaag was weer zo'n dag. Sinds 2014 woon ik al in Groningen, maar ik heb altijd dezelfde huisarts gehad. Nu is toch eindelijk het moment gekomen dat ik van huisarts verander, omdat deze inmiddels vier kilometer verderop woont. Wat een enorme stap was dit en ik loop er al zo'n drie jaar tegenaan te hikken. En toch heb ik het vandaag gedaan. Ik ben een random huisarts binnen gelopen, zonder dat ik wist wie, wat of waar, en vroeg om het inschrijfformulier. Ik heb alles ingevuld en ben weer naar buiten gelopen. Ook al is het lekker weer, ik ben toch liever binnen in mijn beschermde prikkelloze omgeving. Snel naar huis.

Vandaag heb ik ook nog een keer mijn stoute schoenen aangetrokken en heb mensen gebeld of zij wellicht interesse hadden in het sponsoren van een festival waarvan ik nu mede-organisator ben. Met goed resultaat. Ik hou niet van bellen.

Vandaag maak ik een persoonlijke blogpost.

Vandaag heb ik het dan toch allemaal gedaan en lig ik weer in mijn bed. Overprikkeld door de letterlijke en figuurlijke drempels. Maar toch ook een gevoel van trots. Ik heb het eindelijk maar toch gedaan. Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Now, it is naptime. Eventjes weer naar mijn eigen wereld en vol energie de rest van de dag in.


©2018 by ASS Studentcoach. Proudly created with Wix.com