Our Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

Een nieuw schooljaar!


Wat een fijne en zonnige maandag is het vandaag. Een goed moment om weer een nieuwe blogpost te maken.

Jullie hebben al een tijdlang niet meer van mij gehoord en dat is omdat ik het zelf ook erg druk heb met mijn studie. Ik ben overgestapt van mijn vorige stage naar het atelier Jonge Ervaringsdeskundigen Friesland waar ik mezelf inzet voor studenten op de NHL Stenden Hogeschool. In het vorige atelier was ik toch niet zo op mijn plek en stonden zij helaas niet meer achter mijn bedrijf. Desalniettemin ga ik graag nog jaren door als autisme spectrum stoornis studentcoach en ben ik nog steeds druk bezig met cliënten helpen.

Ben jij net begonnen in het studiejaar en wil jij graag wat meer overzicht tijdens je studie of wil jij graag hulp bij een vraagstuk over je eigen welbevinden? Schroom dan niet om een mail te sturen naar info@ass-studentcoach.nl of mij te WhatsApp'en op 06-51685747.


©2018 by ASS Studentcoach. Proudly created with Wix.com