Our Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

Mijn eerste cliënt!

Het is alweer een tijd terug dat ik een blog geplaatst heb.

Sindsdien is erg veel veranderd. Ik heb mijn eerste cliënt gekregen! En alweer mogen loslaten.

Mijn cliënt had hulp nodig in het zoeken naar de juiste hulpverlening, omdat hij door de verschillende moeilijke termen niet meer begreep waar hij nou het meest aan zou hebben. Hij heeft zelf aangeboden om over mijn hulpverlening te vertellen en dat doet hij hieronder:

"Beste mensen,

Ik kan zeggen dat ik erg tevreden ben met de hulpverlening die Maria heeft gegeven.

Hoe zij te werk is gegaan zorgde er voor dat ik zelf wist wat voor soort persoon mij ging helpen.

Dit begon natuurlijk bij onze eerste gesprek we hadden afgesproken in een cafe waar we voornamelijk onszelf hebben uitgelegd aan elkaar. Hierdoor kon ik haar een sketch kunnen geven over mijzelf maar ook kreeg ik informatie over haar te weten waardoor ik wist dat zij mij kon helpen met mijn probleem.

Bij de tweede afspraak hebben wij het gehad over mijn probleem en wat ik van haar nodig had. Wegens dat we dit relatief snel hadden besproken en onze thee nog niet op was, hebben we ook nog even een spel gespeelt en over andere dingen gepraat.

De derde afspraak was onze laatste waarin zij verschillende opties van hulpverlening aan mij voorlegde en uitleg gaf over de verschillende behandelingsmethoden.

Uit de opties die zij mij heeft voorgelegt was 1 die mijzelf erg aansprak en daar heb ik ondertussen mee contact gelegt.

Ik ben erg tevreden met de niet alleen de hulp die ze me heeft gegeven maar ook die manier hoe zij te werk ging."

Ik ben erg blij dat ik mijn cliënt heb kunnen helpen en natuurlijk ook heel tevreden met de goede woorden die ik te horen heb gekregen over mijn hulpverlening. Ik ben heel erg dankbaar voor het werk dat ik mag doen.

Ken jij of ben jij iemand die ook ergens tegenaan loopt met zijn/haar autisme? Stuur dan een mail naar info@ass-studentcoach.nl, bel/app naar 06-51685747 of stuur mij een Facebookbericht.

Geniet van het weer verder!

Liefs,

Maria

#autismawareness #autism #coaching #groningen #student

©2018 by ASS Studentcoach. Proudly created with Wix.com