Our Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

Hoe bereik ik mijn doelgroep?

Al zittend in de trein ben ik mijn brein aan het breken over de volgende grote stap: een cliënt krijgen. Hier heb ik eigenlijk een netwerk voor nodig. Wat ik ook al wel goed heb opgebouwd, maar eigenlijk alleen in Leeuwarden. Het liefst wil ik bijvoorbeeld 1 dag in de week in Leeuwarden werken en rest in Groningen, omdat ik toch in Groningen woon. Veranderen van hogeschool heb ik ook al over nagedacht, maar dat lijkt me helemaal niks (Verandering! Help!). En NHL Stenden vind ik toch wel erg prettig en de docenten zijn fijn.

Ik heb mezelf voorgenomen om binnenkort (Even heel concreet: binnen een week vanaf vandaag) contact ga opnemen met de Hanzehogeschool. Misschien dat zij me willen helpen met het bereiken van de juiste doelgroep. En ik ga even alles op LinkedIn en Facebook stalken waar de woorden "Netwerkborrel" en "Sociaal werker" in voor kom. Het begint nu toch wel heel erg echt te worden. Super tof (en eng).

Verder heb ik nog goed nieuws: ik ben vandaag naar de Minor-markt geweest op NHL Stenden en ik heb besloten om een minor te volgen bij de Noorderlingen. Dit is een minor gericht op het beter maken of oprichten van een eigen bedrijf. Dit doe je in een klein groepje (heerlijk!) en hier ben je erg vrij in. Ik heb vandaag met een hele sympathieke studente gesproken die het ook heeft combineerd met een sociale achtergrond, dus het lijkt mij echt perfect aansluiten bij alles wat ik nu doe. En hier zie ik ook mijn toekomst als bedrijf veel beter door worden! Dus duimen dat ik wordt aangenomen. De studente en docent van de Noorderlingen zag het ook zitten: hyped! Dit was weer jullie portie positieve asperger voor vandaag. Nu lekker naar huis. Doei!

#asperger #socialentrepreneur

©2018 by ASS Studentcoach. Proudly created with Wix.com